PRP+ و هومیوپاتی ترکیبی نوین برای تسریع درمان و ترمیم بافت‌ها

PRP+ و هومیوپاتی ترکیبی نوین برای تسریع درمان و ترمیم بافت‌ها

Homeopathy and new treatment solutions with PRP

ژل پلاکتی تقویت شده ( PRP+)

سال‌ها پیش به دنبال پروژه تحقیقاتی تاثیر برخی از داروهای هومیوپاتی بویژه هایپریکوم برروی تمایز سلولی  که با موفقیت به انجام رسید ایده‌ی تاثیر داروهای هومیوپاتی برای تسریع درمان و ترمیم بافت‌ها از طریق مجاورت با فاکتورهای پلاکتی در ذهنم ایجاد شد.

Hypericum perfuratum
Hypericum perfuratum

یکی از موارد استفاده از داروی هومیوپاتی هایپریکوم تسریع روند بهبود زخم‌ها و خصوصاً آسیب های بافت عصبی است. تاثیر آن در تمایز سلولی سلول‌های بنیادی به سلول‌های عصبی مشوقی برای توسعه این روش بود.

   شیوه‌ای که در آن با همراه کردن داروهای هومیوپاتی و عواملی که به فرایند ترمیم و بازسازی کمک می کنند تاثیر شگفت انگیزی در تسریع درمان‌های هومیوپاتیک داشت.

اضافه کردن داروهای هومیوپاتی که عموماً برای تقویت رویش مو و یا تسریع ترمیم غصروف‌ها و استخوان‌ها استفاده می شود با مشکلات زیادی همراه بود.

افزودن خواص داروهای همیوپاتی به ژل پلاکتی

اولین محدودیت، اطمینان از استریل بودن مایع حاوی دارو بود که باید به پلاسمای غنی شده از پلاکت‌ها اضافه می‌شد. عدم اطمینان از استریل بودن داروهای هومیوپاتی می توانست خطر عفونت را افزایش دهد.

دومین مسئله هماهنگ کردن فشار اسمزی و pH بود که می‌بایست تا جای ممکن با شرایط طبیعی پلاسما همخوانی می‌داشت چرا که این عوامل و متغیرهای دیگری می‌توانست پلاکت‌ها را دچار تغییرات غیر قابل پیش بینی کند.

سرانجام پس از مطالعات بسیار مشکل و بکارگیری تکنولوژی بایورزونانس همه موانع تکنیکال پیرامون افزودن خواص داروهای هومیوپاتی به محصول نهایی ژل پلاکتی به کلی مرتفع گردید و به این طریق توانستیم از تاثیرات کامل داروهای هومیوپاتی را بصورت بایوفیزیکال از طریق القاء الکترومغناطیس بهرمند شویم.

انتقال امواج الکترومغناطیس از طریق لوله‌هایی که از جنس شیشه هستند به سهولت صورت می‌گیرد هر چند برخی از لوله‌های آزمایشگاهی از جنس پلاستیک فشرده‌ای هستند که مقاومت ناچیزی در برابر عبور سیگنال‌های الکترومغناطیس ایجاد می‌کنند. این مانع نیز با افزایش زمان مجاورت برای القاء برداشته  شده است.

روش تهیه ژل پلاکتی تقویت شده ( +PRP)

روش کار تا حدود زیادی مشابه روش تهیه ژل پلاکتی است با این تفاوت که به منظور فعال شدن پلاکت‌ها  و آزادسازی فاکتورهای موثر در رشد و ترمیم، بجای افرودن محلول کلسیم کلراید از محلول هایپوتونیک استریلی استفاده می‌شود که قبلاً از طریق القاء الکترومغناطیس تحت تاثیر سیگنال‌های انتخاب شده داروهای هومیوپاتی و بایورزونانس قرار گرفته‌است.  این محلول پس از مجاورت تحت تکان‌های شدید دستگاه پوتنتایزر که در ساخت و تواندهی داروهای هومیوپاتی بکار می‌رود قرار می‌گیرد.

vortex shaker
دستگاه پوتنتایزر

توضیح علمی

یکی از راه‌های فعال سازی پلاکت‌ها قرار دادن آن‌ها در محیط هایپوتونیک است  که در اثر اختلاف فشار اسمزی، مایع هایپوتونیک را در خود انبار می‌کند بطوری که غشاء سلولی تحت تاثیر اختلاف شدید فشار اسمزی قرار گرفته نازک و شکننده می‌شود.

Platelet activation
فعال سازی پلاکت ها  قرار دادن آن ها در محیط هایپوتونیک

پس از آن در اثر ضربه‌های شدید و برخورد آن‌ها به یکدیگر و جدار لوله محتویات خود را آزاد می‌کنند و اصطلاحا فعال می‌شوند.

لازم به ذکر است که  تکان‌های شدید می‌تواند گرانول‌های حاوی فاکتورهای رشد و ترمیم کننده پلاکتی را تا حدودی تقویت کند چرا که قبلاً توسط مایع هایپوتونیک فرایند رقیق سازی صورت گرفته است و هم چون مکانیسم تهیه داروهای هومیوپاتی با ضربه‌های شدید توان فاکتورهای پلاکتی ارتقاء پیدا می‌کند.

به این ترتیب افزودن مایع هایپوتونیک و تکان‌های شدید صرف نظر از این که باعث فعال شدن پلاکت‌ها می‌شود به تقویت آن‌ها به دلیل فرایند تواندهی و القاء الکترومغناطیس داروهای فرامولکولی (هومیوپاتی و بایورزونانس) منجر می‌شود.

 به این ترتیب محصول نهایی نه تنها برای هر فرد اختصاصی خواهد بود چرا که نه تنها از پلاکت‌های خود فرد گرفته شده است بلکه به این دلیل که متعاقب اقدامات تشخیصی در هر مورد، بکارگیری ژل پلاکتی به همراه عوامل درمانگر کاملاً اختصاصی برای برطرف کردن علل اصلی بروز بیماری تاثیر درمانی آن را چند برابر می‌کند.

نتیجه گیری

در نتیجه، این مقاله نشان می‌دهد که با استفاده از ترکیب داروهای هومیوپاتی و تکنولوژی القاء الکترومغناطیس، می‌توان موانع فنی را کاملاً برطرف کرده و از تاثیرات کامل داروهای هومیوپاتی برای تسریع در فرایندهای ترمیم بافتی بهره‌مند شد. این روش، با استفاده از ژل پلاکتی تقویت شده، امکان تهیه محصولی اختصاصی برای هر فرد را فراهم می‌کند که باعث افزایش کارایی و اثربخشی در درمان زخم‌ها و مشکلات بافتی مختلف می‌شود.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دکتر کامران جلالی وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *