از درمان رایج تا شیوه‌های جدید: راهنمایی برای انتخاب بهترین راه درمانی

از درمان رایج تا شیوه‌های جدید: راهنمایی برای انتخاب بهترین راه درمانی

Ideal treatment

وقتی بیمار می‌شویم و با توصیه نزدیکان راه به جایی نمی‌بریم به دنبال پزشکی می‌گردیم که به اندازه کافی با تجربه باشد و هرچه زودتر ما را از درد و رنج بیماری خلاص کند و دنبال بهترین راه درمان هستیم.

معمولاً آنچه در چنین مواقعی اهمیت بیشتری خواهد داشت پیدا کردن راهی است که درکوتاه ترین زمان ممکن ناراحتی بوجود آمده را برطرف کند. هر اندازه علایم و نشانه‌های بیماری بیشتر و حادتر باشد و در مجموع غیر قابل تحمل‌تر باشد به دنبال یک درمان برق آسا می‌گردیم تا هرچه سریعتر به ما کمک کند. برای  مثال چقدر راضی کننده خواهد بود اگر بشود با یک تزریق در حد چند دقیقه  مشکل به کلی برطرف شود. در چنین شرایطی کمتر به دنبال مشکلات طولانی مدت این روش درمان هستیم و به عواقب طولانی مدت یا همان عوارض دارویی کمتر فکر می کنیم.

انتخاب شیوه درمان ایده آل

یکی از باورهای عمومی ما دربارۀ انتخاب شیوۀ درمانِ مناسب این است که بیشتر مواقع روشی را که رایج است و بیشتر به آن توجه می‌شود، به حسابِ بهتر و مناسب‌تر بودن می‌گذاریم؛ درحالی‌که برای انتخاب بهترین شیوۀ درمان، معیارها و ویژگی‌های مشخصی وجود دارد که اگر آن‌ها را بشناسیم، همیشه بهترین را انتخاب می‌کنیم  و می‌توانیم بهترین سطح سلامتی را داشته باشیم و ضمن شاد زندگی کردن، بیشتر عمر کنیم.

هیچ شیوۀ درمانی در دنیا نمی‌تواند ادعا کند که بهترین و کامل‌ترین است؛ یعنی هر شیوۀ درمانی نقاط قوت‌ و ضعفی دارد که لازم است شناخت کلی از آن ها داشته باشیم تا در انتخاب راه درمان بیماری‌ها یا پیشگیری از بروز آنها اشتباه نکنیم.

به فرض دانستن این اصل که هیچ روش درمانی کامل نیست و از روش درمان ایده آل فاصله دارد در یک جمع‌بندی کلی می‌توان گفت مهم‌ترین ویژگی‌های روش درمان ایده‌آل عبارت‌اند از:

1. کمترین عارضۀ تشخیصی و درمانی را داشته باشد.

2. بیماری‌ها را ریشه‌ای تشخیص دهد و درمان کند و صرفاً جنبۀ تسکینی و علامتی و کنترل کننده نداشته باشد.

3. اکثر مردم از پسِ هزینه‌های تشخیصی و یا درمانی آن بربیایند.

4. حتی المقدور یک پزشک بتواند به همه مسائل و مشکلات بیمار بپردازد و بیماران برای درمان خود نیاز به مراجعه به اطبای متعدد، صرف وقت و هزینه زیاد نداشته باشند.

با تمامی این تفاسیر آیا روش درمانی ایده آل وجود دارد؟!

برای پاسخ به این سوال پیشنهاد میکنم مقالات سایت ما را مطالعه کنید…

برای دیدن تمامی مقالات سایت اینجا کلیک کنید.

عضو خبرنامه شوید

برای اطلاع از جدیدترن مقالات و کتاب‌های منتشر شده بر روی سایت ایمیل خود را وارد کنید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دکتر کامران جلالی وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *