الکتروسایکوآنالیز چیست؟ [تشخیص دقیق حالات روحی و روانی افراد]

الکتروسایکوآنالیز چیست؟ [تشخیص دقیق حالات روحی و روانی افراد]

الکتروسایکوآنالیز چیست؟ [تشخیص دقیق حالات روحی و روانی افراد]

آنچه در این مقاله می خوانید…

تشخیص دقیق حالات روحی و روانی افراد همواره یکی از بزرگترین چالش‌های متخصصان در حوزه روانشناسی و روانپزشکی بوده است. روش‌های سنتی معمولاً وابسته به مصاحبه‌های بالینی و پرسشنامه‌ها هستند که اغلب نمی‌توانند تصویری جامع و عینی از وضعیت روانی فرد ارائه دهند. در این میان، الکتروسایکوآنالیز به‌عنوان یکی از پیشرفت‌های اخیر در زمینه بایورزونانس، با بهره‌گیری از سیگنال‌های بایورزونانس داروهای هومیوپاتی، افقی نوین را برای تشخیص و تحلیل حالات روحی باز کرده است. الکتروسایکوآنالیز با بسته‌های فرکانسی مرتبط با داروهای هومیوپاتی، می‌تواند با دقت بالایی در تشخیص و حتی درمان حالات روحی روانی نقش بسزایی داشته باشد.

الکتروسایکوآنالیز

یکی از دست آوردهای اخیر در زمینه بایورزونانس که توسط شرکت روسی بنام ایمدیس (سیستم های هوشمند پزشکی) ارائه شده است استفاده از سیگنال‌های بایورزونانس داروهای هومیوپاتی برای تشخیص حالات روحی روانی است. از آنجا که هر داروی هومیوپاتی در عمل یک بسته فرکانسی مشخص است که در افراد سالم می‌تواند بصورت گذرا حالات جسمی و روحی روانی کاملا مشخصی را القاء کند که همه این موارد در متریامدیکا ( اطلاعات دارویی هومیوپاتی ) آمده است، می‌توان انواع تست‌های تشخیصی را برای سنجش حالات روحی روانی و حتی شدت آن‌ها انجام داد.

سیگنال‌های دارویی ابزار نوین برای تشخیص حالات روحی

برای این منظور سیگنال‌های چند داروی شناخته شده که می‌توانند یک حالت روحی مشخصی را القاء کنند باهم تلفیق می شوند و پس از بررسی مطالعات سازگاری دارویی از این مجموعه فرکانس برای بررسی وجود و یا عدم وجود آن حالت روحی در درمانجو استفاده می‌شود.

به این ترتیب در لیستی از حالت‌های مختلف روحی روانی همچون ترس، اضطراب، افسردگی و… مجموعه سیگنال‌هایی قرار دارد که در صورت رزونانس آن مجموعه با درمانجو، بدون اظهار نظر از سوی بیمار حضور آن حالت روحی روانی در وی تشخیص داده می‌شود. خوشبختانه با تکنولوژی اخیر که در ایران به آن رسیده‌ایم هم اکنون می‌توانیم با استفاده از بایوتنسور، با دقت بیشتر و احتمال خطای کمتر رزونانس بیمار با آن مجموعه فرکانسی مربوط به حالت روحی روانی را تشخیص دهیم.

نقش شرکت ایمدیس در الکتروسایکوآنالیز

شرکت ایمدیس در این راستا در حدود 400 فرکانس مختلف را کشف کرده است که هر یک از این بسته‌های فرکانسی برای تشخیص حالت روحی خاصی در نظر گرفته شده است. نظر به میدان مطالعاتی بسیار وسیعی که در اختیار داریم در آینده نچندان دور قادر خواهیم بود خلق و خوی افراد و ویژگی‌های سرشتی آن‌ها را با دقت نسبتاً بالایی بشناسیم. مورد اخیر یکی از رویاهای دور از دسترس برای پزشکان هومیوپات و بسیاری از روانشناسانی است که با موضوعات انتزاعی و ذهنی سروکار دارند و راهی برای ارزیابی آن‌ها در اختیار نداشته‌اند.

الکتروسایکوآنالیز

به عبارت دیگر این سامانه تشخیصی نقش بسیار پررنگی در اقدامات درمانی همچون روان درمانی، روانکاوی و حتی روانپزشکی دارد. برای نمونه مطالعات ما در پزشکی فرامولکولی نتایج درخشانی را در تلفیق این تکنولوژی با روش تحلیل رفتار متقابل یا TA نشان داده است.

همانگونه که در تحلیل رفتار متقابل هدف بررسی دلایل و ریشه‌های بروز رفتار است حضور الکتروسایکو آنالیز می‌تواند مهر تاییدی بر یافته‌های روانشناسان در این زمینه باشد. بسیاری از بازدارنده‌های شخصیتی که ریشه در دوران کودکی دارد و غالبا با پرسشنامه‌هایی استخراج می‌گردد به این وسیله قابل تایید می‌باشند.

ویژگی های الکتروسایکوآنالیز

مزیت دیگری که الکتروسایکوآنالیز به حیطه‌ی درمانی وارد کرده است کمک به اصلاح و یا پالایش شخصیتی افراد است. همچنانکه داروهای هومیوپاتی در طول دویست سال از عمر این شیوه درمانی توانسته است به بسیاری از افراد که دچار اختلالات شخصیتی هستند کمک کند می‌توانیم به کمک الکتروسایکوآنالیز نه تنها اختلال مربوطه را تشخیص دهیم بلکه با ارسال همان سیگنال ها به فرد بیمار در بهبود آن حالات و اختلالات با مکانیسم عملکرد داروهای هومیوپاتی کمک کنیم. به این ترتیب رویای روانپزشکی هومیوپاتیک که اساتید هومیوپاتی به آن اشاره کرده‌اند به واقعیت می‌پیوندد.

سخن پایانی

الکتروسایکوآنالیز به‌عنوان یکی از نوآورانه‌ترین دستاوردها در حوزه بایورزونانس، توانسته است تحولی بزرگ در تشخیص و درمان حالات روحی روانی ایجاد کند. با استفاده از سیگنال‌های بایورزونانس داروهای هومیوپاتی، این روش به پزشکان و روانشناسان ابزاری دقیق و کارآمد برای شناسایی و تحلیل عمیق‌تر حالات روانی افراد ارائه می‌دهد. توانایی این سیستم در تشخیص حالات روحی بدون نیاز به بیان مستقیم بیمار، نه تنها دقت تشخیص را افزایش می‌دهد بلکه امکان پالایش و بهبود اختلالات شخصیتی را نیز فراهم می‌کند. با توجه به پیشرفت‌های علمی که تاکنون حاصل شده، الکتروسایکوآنالیز به‌زودی به یکی از اجزای اصلی در روش‌های درمانی مدرن تبدیل خواهد شد و افق‌های جدیدی را در حوزه روانپزشکی و روانشناسی می‌گشاید.

عضو خبرنامه شوید

برای اطلاع از جدیدترن مقالات و کتاب‌های منتشر شده بر روی سایت ایمیل خود را وارد کنید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دکتر کامران جلالی وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *