در پزشکی فرامولکولی از چه ابزار و روش های تشخیصی استفاده می شود؟

در پزشکی فرامولکولی از چه ابزار و روش های تشخیصی استفاده می شود؟

ابزارها و روش‌‌های تشخیصی در پزشکی فرامولکولی

آنچه در این مقاله می خوانید…

پزشکی فرامولکولی به عنوان شاخه‌ای نوین در علم پزشکی، با استفاده ابزارها و روش‌های تشخیصی متنوع و پیشرفته، رویکردی جامع به ارزیابی و درمان بیماران دارد. از معاینات فیزیکی و آزمایش‌های بالینی گرفته تا استفاده از نرم‌افزارهای پیشرفته و دستگاه‌های تصویربرداری نوین. علاوه بر این، روش‌های تشخیصی کمتر مرسوم مانند نجوم پزشکی و بایورزونانس نیز در این حوزه مورد استفاده قرار می‌گیرند. این مقاله به بررسی ابزارها و روش‌‌های تشخیصی در پزشکی فرامولکولی می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه این ابزارها می‌توانند با دقت بالا و رویکردی همه‌جانبه، اطلاعات کمی و کیفی دقیقی را درباره وضعیت سلامت بیمار فراهم کنند.

ابزارهای تشخیصی پزشکی فرامولکولی

 وقتی صحبت از ابزارهای تشخیصی در پزشکی فرامولکولی می‌شود لازم است که از همه ابزارهای تشخیصی طب رایج از معاینه فیزیکی، گوش دادن به صدای قلب بیمار، بررسی دمای بدن و اندازه گیری فشارخون تا ابزارهای پیشرفته تشخیصی به عنوان اقدامات پایه تشخیصی استفاده کنیم.

ابزارها و روش‌‌های تشخیصی در پزشکی فرامولکولی

به این ترتیب از انجام اقدامات پاراکلینیک همچون آزمایش خون و ادرار و ترشحات بدن تا اقدامات تصویر برداری همچون رادیوگرافی، سی تی اسکن، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی، نوار قلب و…. همگی در پزشکی فرامولکولی مورد استفاده و استناد قرار می‌گیرند. لازم به توضیح است که این ابزار تشخیصی بیشتر اطلاعات کمی را در اختیار پزشک قرار می دهند. با این وجود ابزارهای تشخیصی دیگری هستند که ارزیابی‌های کیفی را درباره سطح سلامتی درمانجو در اختیار پزشک فرامولکولی قرار می‌دهند که به اختصار به آن‌ها اشاره می‌شود.

نرم افزارهای تشخیص طبی

این نرم افزارها بیشتر در پزشکی فرامولکولی مورد استفاده قرار می‌گیرند که یکی از پرکاربردترین این نرم افزارها “رادار” است که برای بیشتر هومیوپات‌ها شناخته شده است. بوسیله این نرم افزارها هم می‌توان مشابه‌ترین داروی هومیوپاتی بیمار را تشخیص داد و هم می‌توان از تشخیص به دست آمده درباره مشکلات پنهان بیمار پرسش‌های هدفمندی طراحی کرد تا استعدادهای بیمار را حداقل بصورت نظری کشف کنیم. در حال حاضر سایر ابزارهای تشخیصی می‌توانند یافته‌های بدست آمده از تحلیل این نرم افزارها را برای هر درمانجو بطور منحصر به فرد تایید کنند.

دوربین های پزشکی دید نزدیک (Medical Close-up Cameras)

این دوربین‌ها قادرند تصاویری با بزرگنمایی مناسبی از سطح خارجی بدن بگیرند و در تشخیص بیماری‌ها کمک کننده باشند. در زیر به ابزارهایی که درحال حاضر از آن‌ها استفاده می‌کنیم می‌پردازم.

اُکولوژی:

این ابزار تشخیصی تنها با عکس برداری از سطح ملتحمه (اسکلرالوژی) و عنبیه چشم (ایریدولوژی) می‌تواند اطلاعات غیرمستقیمی در خصوص وضعیت سلامتی اندام‌های داخلی بدن از جمله وجود التهاب، تجمع مواد زائد دفعی، ضعف عملکرد فیزیولوژیک، فعالیت بیش از حد، تحت فشار بودن در اثر عوامل محیطی و … در اختیار پزشک قرار دهد. هر چند دقت این ابزار تشخیصی زیاد نیست ولی درکنار سایر ابزارهای تشخیصی که بطور موازی داده‌های مشابهی از بیمار را به دست می‌دهند، اطلاعات قابل اعتمادی درباره کلیات سلامتی ارگان‌های درونی در اختیار پزشک قرار می‌گیرد.

آنالیزگر مو:

به این وسیله می‌توان با بزرگنمایی قابل توجهی هر تار مو را از نزدیک مشاهده کرد و مواردی چون میزان چربی پوست سر، التهاب فولیکول مو، وجود شوره سر، تغییر رنگ موها، میزان ضخامت تار مو و تغییر رنگ مو را مشاهده کرد.

آنالیزگر پوست:

به این وسیله می‌توان خصوصیاتی از پوست درمانجو را مورد بررسی و مشاهده قرار داد که توصیه‌های مربوط به درمان‌های پوستی و حتی مراقبت‌های آرایشی بهداشتی را در نظر گرفت. این خصوصیات شامل: میزان رطوبت پوست، میزان چربی پوست، اندازه خاصیت ارتجاعی و کشسانی پوست ( میزان بافت کلاژن)، میزان و وسعت لکه‌های پوستی، میزان و وسعت جوش‌ها و یا بثورات پوستی و …

روش های تشخیصی پزشکی فرامولکولی

تلفیق ابزارهای تشخیصی در پزشکی فرامولکولی این امکان را دراختیار ما قرار می‌دهد تا صحت و سقم این روش‌های غیر‌متداول را در عمل اثبات کنیم. غیرمنطقی به نظر می‌رسد که تنها با تکیه بر یکی از روش‌های تشخیصی برای مثال تنها با نجوم پزشکی و یا اکولوژی بخواهیم سرنوشت تشخیصی و درمانی بیمار را رقم بزنیم. یکی از نقاط قوت پزشکی فرامولکولی تلاش آن است که از همه امکانات تشخیصی موجود به دور از هرگونه پیش داوری و تعصب برای خدمت به بیمار استفاده می شود. 

نبض شناسی  

تشخیص بیماری‌ها از روی نبض بیمار یک فن تشخیص بیماری است که از دیرباز توسط طبیبان طب سنتی، آیورودا، طب سوزنی و … مورد توجه قرار گرفته است. به منظور بیان کلیاتی در این باره 10 ویژگی نبض بطور عمومی مورد بررسی قرار می‌گیرد که عبارتند از: مقدار حرکت نبض، سرعت و کندی، قوت و ضعف، نرمی و سختی رگ، گرمی و سردی رگ ، پری و سستی رگ و ….

انتظار می‌رود با تلفیق این روش‌های تشخیصی بتوانیم بررسی نبض بیمار را بصورت مکانیزه برای مطالعات علمی آماده کنیم تا یکبار دیگر از گنجینه علوم طب‌های باستانی در زمینه تشخیص بیماری‌ها استفاده کنیم.

نبض شناسی

نجوم پزشکی

هر چند واژه آسترولوژی برای بسیاری از اندیشمندان حیطه پزشکی جنبه علمی ندارد با این حال اگر بکارگیری آن توسط منجمین، حکما و اطبای به نامی همچون بوعلی سینا و… در تاریخ پزشکی مورد تایید است عقل سلیم حکم می‌کند به راحتی آن را انکار نکنیم و به منظور تایید یا انکار آن دست به مطالعات علمی در این زمینه بزنیم .

با بکارگیری نجوم پزشکی که برپایه تاثیر نیروهای ساطع شده از سیارات در زمان و مکان مشخص بر روی درمانجو استوار است، قادر خواهیم بود تا اطلاعات عمومی درباره نقاط ضعف و قوت در سطح جسمی و همچنین روح و روان بیمار کسب کنیم و مسیر درمان را با اطمینان بیشتری تعیین کنیم. این حیطه از تشخیص در پزشکی فرامولکولی نیاز به پژوهش‌های گسترده‌ای دارد که انتظار می‌رود در آینده نچندان دور به عنوان ابزار علمی قابل اعتماد مورد پذیرش جامعه پزشکی قرار گیرد.

آسترولوژی

تکنولوژی بایورزونانس

از آنجا که از پدیده‌ی بایورزونانس (هم آوایی زیستی) ابزارهای تشخیصی متعددی ساخته شده است، ضمن ارائه کلیاتی از این تکنولوژی، ابزارهای تشخیصی ساخته شده در این زمینه به اختصار شرح داده می‌شود.

این تکنولوژی از یک اصل ساده فیزیک استفاده می‌کند و آن اینکه دو موج هم فرکانس یکدیگر را تقویت می‌کنند. از این اصل فیزیکی دو استفاده عملی شده است. یکی به منظور اهداف تشخیصی و دیگری اهداف درمانی.

در جهت اهداف تشخیصی سیگنال‌هایی با فرکانس مشخص ارسال می‌شود که در صورت وجود همان فرکانس در فرد بیمار پدیده هم آوایی زیستی اتفاق می‌افتد و به این ترتیب وجود آن فرکانس تشخیص داده می‌شود. این فرکانس می‌تواند مربوط به یک میکروارگانیسم و یا یک آسیب بافتی معین باشد.

استفاده دیگر اینکه با تشخیص فرکانس مربوطه می‌توانیم منبع تولید کننده آن را تقویت و یا تضعیف کنیم. برای مثال چنانچه عامل بیماری‌زا منشاء تولید آن باشد با تغییری که در سیگنال ارسالی ایجاد می‌کنیم عامل مزبور را تضعیف کنیم و یا چنانچه بافت و یا اندامی در اثر آسیب وارده ضعیف شده باشد بوسیله سیگنال‌های هم فرکانس می‌توانیم آن را تقویت کنیم و توان فیزیولوژیک فرد را بالا ببریم.

دستگاه های تشخیصی پزشکی فرامولکولی

این دستگاه‌ها توسط شرکت‌های متعددی ساخته شده‌اند که همگی برپایه اصلی که در بالا به آن اشاره شد عمل می‌کنند. در واقع هر دستگاه حاوی مجموعه‌ای از فرکانس‌های از پیش تعیین شده است که از آن‌ها برای مقاصد تشخیصی همچون عوامل بیماری‌زا، بافت‌های آسیب دیده، میزان مواد ضروری بدن، ایندکس‌های سلامتی و … استفاده می‌شود.

دو کشوری که در این زمینه سال‌های زیادی وقت صرف تحقیقات و راستی آزمایی این ابزارها کرده‌اند آلمان و روسیه می‌باشد که از مشهورترین این شرکت‌ها می‌توان به رِگومِد آلمان و ایمدیس روسیه اشاره کرد. البته لازم به ذکر است که در دهه اخیر سیستم تشخیصی به نام کوانتوم رزونانس آنالایزر از سوی یک شرکت چینی ارائه شده است که در مدت نسبتاً کوتاهی اطلاعات زیادی از سطح سلامتی بیمار در اختیار پزشک قرار می‌دهد.

نکته قابل تامل این است که همچون همه ابزارهای پزشکی دقت این دستگاه‌ها نیز صد در صد نیست و برای بالابردن دقت آن‌ها راه طولانی در پیش است. با اینحال با بکارگیری همزمان آن‌ها می‌توان به دقت بالا و قابل اعتماد رسید.

بایوتنسور (آزمونگر انرژی زیستی)

 این وسیله تشخیصی که ظاهری بسیار ساده دارد و همچون یک پاندول عمل می‌کند برای بررسی میدان‌های انرژی‌های زیستی به کار می‌رود و توانایی‌های زیادی را به آن نسبت می‌دهند. یکی از کاربردهای آن در پدیده بایورزونانس می‌باشد که توسط شرکت رگومد آلمان به عنوان یکی از لوازم جانبی دستگاه بایکام ارائه شده است.

اخیرا با اهتمام همکارانم در مرکز تحقیقات بن یاخته مطالعات وسیعی روی تجهیزات الکترونیک پیشرفته صورت گرفته است بطوری که هم اکنون می‌توانیم سیگنال‌های زیستی را از دو منبع متفاوت تقویت کرده و در مجاور یکدیگر قرار دهیم و در خارج از بدن بیمار پدیده رزونانس را آشکار سازیم.

 در حال حاضر بیش از دو سال است که در این زمینه مطالعات علمی و عملی صورت گرفته است و روز به روز بر وسعت کارایی تشخیصی آن افزوده می‌شود بطوریکه در زمینه تشخیص مناسب‌ترین داروی فرامولکولی برای درمانجویان خدمت شایانی به پزشکی فرامولکولی کرده است. این ابزار تشخیصی جدید از تلفیق فن آوری آلمانی و روسی در زمینه بایورزونانس بهره می‌برد و تا حد قابل توجهی دقت این ابزارها را افزایش داده است.

الکتروسایکوآنالایزر

یکی از دست آوردهای اخیر در زمینه بایورزونانس که توسط شرکت ایمدیس ارائه شده است استفاده از سیگنال‌های داروهای هومیوپاتی برای تشخیص موارد پزشکی متعدد از جمله حالات روحی روانی است. با این پیش فرض که هر داروی هومیوپاتی در عمل یک بسته فرکانسی مشخص است که در افراد سالم می‌تواند حالات جسمی و روحی روانی گذرایی را القاء کند می‌توان انواع تست‌های تشخیصی را برای سنجش حالات روحی روانی و حتی شدت آن‌ها انجام داد.

آنچه شرکت ایمدیس ارائه داده است بررسی رزونانس سیگنال‌های سنجش سطح روحی روانی در درون درمانجو است.

حال آنکه با تکنولوژی اخیر که در ایران به آن رسیده‌ایم با استفاده از بایوتنسور می‌توانیم تست‌های تشخیصی دقیقی را برای بررسی حالات روحی روانی و حتی مشکلاتی چون افسردگی اضطراب خشم و عصبانیت و همچنین خصلت‌های شخصیتی را تشخیص داد. شرکت ایمدیس در این راستا در حدود 400 فرکانس مختلف را کشف کرده است که هر یک از این بسته‌های فرکانسی برای تشخیص حالت روحی خاصی در نظر گرفته شده است. نظر به میدان مطالعاتی بسیار وسیعی که در اختیار داریم در آینده نچندان دور قادر خواهیم بود خلق و خوی افراد و ویژگی‌های سرشتی آن‌ها را با دقت نسبتا بالایی بشناسیم.

این سامانه تشخیصی نقش بسیار پررنگی در اقدامات درمانی همچون روان درمانی، روانکاوی و حتی روانپزشکی دارد. مطالعات ما در پزشکی فرامولکولی نتایج درخشانی را در تلفیق این تکنولوژی با روش تحلیل رفتار متقابل یا TA نشان داده است.

الکتروارگانوگرافی

این وسیله در واقع یک نوع نرم افزار است که به صورت خودکار از 6 قسمت بدن به عنوان مسیرهای ارسال و دریافت سیگنال ها استفاده می کند و همه ارگان های بدن را بر پایه دو ویژگی بررسی می کند یکی برپایه طیف سلامتی و بیماری و دیگری برپایه کم فعالیتی ویا بیش فعالیتی ارگان های مختلف.

اطلاعاتی که این ابزار تشخیصی در اختیار پزشک می گذارد یک نمای کلی از سطح سلامتی درمانجو را به تصویر می کشد و از طرفی عمق مشکلات ارگان ها را هم تشخیص می دهد. در واقع نقشه راه درمان فرامولکولی به این روش به دست می آید.

تست های تشخیصی بایورزونانس

این تست ها که بیشتر برپایه مشخصات دستگاه تولیدشده توسط شرکت روسی ایمدیس ارائه می‌شود شامل موارد زیر است:

  • بررسی فشارهای و استرس‌های محیطی همچون ژئوپاتیک، رادیواکتیو، امواج الکترومغناطیس، فشارهای میکروارگانیسمی همچون ویروس‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها، تک یاخته‌ها
  • بررسی توده‌ها و تومورهای خوشخیم و بدخیم، جوشگاه‌های پوستی و بافتی
  • بررسی کمبودهای بدن از نظر املاح و ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، و هورمون‌ها
  • بررسی واکنش‌های سیستم ایمنی
  • فشارهای روحی روانی و فشارهای عصبی و واکنش‌های سیستم عصبی خودکار
  • بررسی آلرژی‌ها
  • بررسی pH خون و تعادل اسید و باز
  • بررسی باکتری‌های روده
  • قطبیت‌های بدن همچون یین و یانگ و …
  • تست مربوط به ارگان‌های تحت تاثیر
  • بررسی سموم بدن
  • بررسی تست‌های دارویی و همخوانی داروهای مختلف با هم
  • بررسی شاخص‌های مربوط به سلامتی همچون: سن بیولوژیک، بیوفوتون ها ، شاخص های مربوط به DNA، بررسی مریدین ها، چاکراها و…
  • بررسی وضعیت سوخت و ساز بدن
  • بررسی عوامل موثر در بروز بدخیمی‌ها در بدن

سخن پایانی

پزشکی فرامولکولی با بهره‌گیری از ترکیب ابزارهای تشخیصی سنتی و نوآورانه، افق‌های جدیدی در تشخیص و درمان بیماری‌ها گشوده است. این رویکرد، با استفاده از ابزارهایی که هم اطلاعات کمی و هم کیفی را ارائه می‌دهند، امکان ارزیابی دقیق‌تر و جامع‌تر وضعیت سلامتی بیماران را فراهم می‌کند. ابزارهایی مانند نرم‌افزارهای تشخیص طبی، دوربین‌های پزشکی دید نزدیک، و تکنولوژی بایورزونانس به پزشکان این امکان را می‌دهند تا با دقت بیشتری به بررسی شرایط جسمی و روحی بیماران بپردازند و درمان‌های متناسب‌تری را پیشنهاد دهند.

با وجود اینکه برخی از این ابزارها و روش‌ها نیاز به تحقیقات و توسعه بیشتری دارند، تلفیق آن‌ها در پزشکی فرامولکولی نویدبخش آینده‌ای است که در آن تشخیص و درمان به شکلی کاملاً شخصی‌سازی شده و دقیق انجام می‌شود. در نهایت، این رویکرد می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی بیماران و ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه منجر شود.

عضو خبرنامه شوید

برای اطلاع از جدیدترن مقالات و کتاب‌های منتشر شده بر روی سایت ایمیل خود را وارد کنید.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دکتر کامران جلالی وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *